BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatie
Op zoek naar een tekstschrijver in Noordwijk?
Zoek niet verder..!

Ik ben Marco Beentjes, tekstschrijver en projectredacteur. Hoe kan ik je helpen? Met veel plezier assisteer ik jouw organisatie met het vinden van de juiste woorden voor allerhande communicatie. Online én print. Succes gegarandeerd in het bereiken, informeren en motiveren van de doelgroep.

Focus op tekstschrijven in Noordwijk

Sinds de oprichting van Beentjes Teksten in 2002 heb ik in opdracht gewerkt voor een indrukwekkend rijtje mooie opdrachtgevers in de regio Noordwijk en de rest van West-Nederland. Van automotive tot gezondheidszorg en van B2B tot retail. Eén van mijn eerste klanten was een vereniging van ondernemingen. Nog altijd ben ik hoofdredacteur van het magazine van die bedrijvenclub. Met deze ervaring op zak voel ik me volledig op m’n gemak bij interviews op alle niveaus. Van de ‘handjes’ tot de ‘hotemetoten’: mij krijg je niet zo snel gek.

Doelgerichte teksten schrijven

Doelgericht schrijven vormt de grootste uitdaging In het huidige medialandschap. Je wilt niet alleen zenden, maar juist gehoord worden. Met inhoud die opvalt, goed overkomt en blijft hangen. Daarbij belicht ik graag de zakelijke én de menselijke kant. Als storyteller in hart en nieren probeer ik lezers echt te raken en motiveren met onderscheidende teksten. Ik vind woorden en bouw zinnen die doel treffen. In de vorm van commerciële content, een professioneel artikel, een verrassend script, een mooie toespraak of een pakkende website.

Tekstschrijver en projectcoördinator in Noordwijk

Zelf een uitgave in elkaar zetten kost veel tijd en energie. Zeker als het naast je normale werk moet gebeuren. Je kunt mij inzetten voor complete projecten zoals tijdschriften, jubileumboeken, online campagnes en andere uitingen. Als ervaren projectredacteur zorg ik dat alles past binnen het Grote Plan van je organisatie. Ik houd overzicht en sta garant voor de kwaliteit en de deadlines. Continuïteit gewaarborgd. Onder jouw supervisie natuurlijk!

Mijn sterke kanten

Als tekstschrijver voel ik me het meest op m’n plek zodra het concept staat. Ik ben de regelneef die hierna in actie springt en begrijpt wat er allemaal moet gebeuren. Iemand die het concept vertaalt naar pakkende content. Alleen, of in goede samenwerking met een team van fotografen, vormgevers, collega tekstschrijvers, online specialisten en drukkers. Ik werk graag in een team, zowel coördinerend als schrijvend. Zodra de deadline is vastgesteld schakel ik naar de hoogste versnelling en wordt alles goed geregeld.

Tekstschrijver in Noordwijk voor een redelijke prijs

Bedrijven kunnen mij inhuren op projectbasis of per uur. Voor tekstschrijven en projectcoördinatie hanteer ik een uurtarief van 75 euro exclusief 21% btw. Deze prijs is geldig voor geheel 2023. Reizen en parkeren worden separaat in rekening gebracht.

Als je een goede tekstschrijver in Noordwijk nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Samen maken we er iets moois van. Ik kijk ernaar uit!

06-50536767 | Alk 23 Noordwijk | marco@beentjesteksten.nl