BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatieJouw eigen tekstschrijver voor een vast bedrag per maand.

 

Je bedrijf bevindt zich in een cruciale fase. Zo'n periode waar krachtige communicatie van doorslaggevende waarde is. Maar het is een worsteling om hiervoor de juiste woorden te vinden. Wat er op papier verschijnt is niet doeltreffend genoeg, en kost je vele uren die je liever aan de hoofdlijnen besteedt. Hoe zorg je voor eenheid, voor kwaliteit? En voor continuïteit in alle tekstproducties?

Hier iemand voor aannemen is waarschijnlijk nog een brug te ver. Denk dan eens aan een zelfstandige tekstschrijver. Iemand met een rappe pen die prettig in de omgang is en betrouwbaar met gevoelige informatie omgaat. Iemand die aan een paar woorden voldoende heeft om de kern te raken. Doeltreffend in woordkeuze en stijl, volledig opererend vanuit het gedachtegoed van jouw bedrijf.

Ik help je met het vinden van de juiste woorden. Alle communicatie-uitingen krijgen daarmee de juiste toon en komen beter binnen bij de doelgroep. Bij afname van een content abonnement ben je altijd verzekerd van professionele teksten, geschikt voor het gekozen medium en tegen een beheersbare investering per maand. Tegelijkertijd kun je zelf meer tijd vrijmaken om de organisatie op hoofdlijnen bij te sturen en te laten groeien.

Laat hier je gegevens achter voor contactIvo Dietz, commercieel manager bij Rebel Lease:
“We hebben Marco leren kennen als een tekstschrijver die ons begrijpt. Hij heeft weinig van onze woorden nodig om onze gedachten sprekend te maken. We vinden het belangrijk dat in al onze uitingen ons bedrijfs-DNA duidelijk en steeds herkenbaar terugkomt. De betrokkenheid en het inlevingsvermogen van Marco zorgen hiervoor. Daar waar wij in dagelijkse werkzaamheden zouden kunnen verzanden, biedt Marco ons de zekerheid van het periodiek publiceren van (nieuws)items.”

Miranda Gosenson, eigenaar van Miranda Tekstservices:
“Marco Beentjes is niet te missen. Figuurlijk, want de complete coördinatie van uw magazine is bij hem in deskundige handen. En letterlijk, want hij staat pal voor uw product. Op een aimabele manier stuurt hij schrijvers en fotografen aan en haalt het beste in hen boven. Hij houdt overzicht, bewaakt deadlines en knoopt de losse eindjes aan elkaar. Zijn inlevingsvermogen en drive maken hem niet alleen een zeer competente eindredacteur, maar ook een creatieve en inhoudelijk sterke tekstschrijver die pakkende verhalen weet te vertellen.”

Pim Perquin, voormalig VOA-bestuurslid:
“Ik ken Marco al heel lang als gedreven en deskundige schrijver en redacteur bij de VOA (Vereniging van Ondernemingen in Alphen aan den Rijn). Samen hebben we een project gerealiseerd: Het VOA Jaarboek. Marco heeft alles gecoördineerd en tot in alle details perfect geregeld, zowel qua inhoud als qua vormgeving en alles wat er bij hoort. Het resultaat is een prachtig jaarboek waar heel veel mensen trots (of jaloers) op zijn. Marco is heel erg prettig om mee samen te werken en ook nog eens een vakman. Wat wil je nog meer.”

Laat hier je gegevens achter voor contact
Veelgestelde vragen:

Wat is het uurtarief?

Het uurtarief bij een content abonnement bedraagt 75 euro exclusief BTW (21%). Facturering vindt maandelijks plaats, waarbij een standaard betalingstermijn geldt van 14 dagen.

Kan ik het aantal uren van mijn content abonnement tussentijds bijstellen?

Jazeker, als je een periode meer of minder teksten nodig hebt dan stellen we het aantal uren - vooraf en in goed overleg - gewoon bij. 

Wanneer krijg ik extra kosten doorberekend?

Bij gesprekken op locatie wordt 50% van de werkelijk aan reizen besteedde tijd in mindering gebracht op het tegoed. Kosten voor reizen naar het buitenland zijn op aanvraag.

Moet ik direct een abonnement afsluiten of kan ik ook incidenteel teksten laten schrijven?

Een abonnement is niet per se noodzakelijk. Klanten zonder content abonnement betalen een hoger tarief en zijn niet verzekerd van continuïteit. Daarbij genieten klanten met een abonnement voorrang op afnemers van incidentele teksten.

Laat hier je gegevens achter voor contact