BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatie

Op zoek naar een tekstschrijver in de Bollenstreek?

Je hebt hem gevonden..!

Mijn naam is Marco Beentjes, tekstschrijver en projectredacteur. Hoe kan ik je helpen? Met veel plezier assisteer ik organisaties in de Bollenstreek met het vinden van de juiste woorden voor allerlei uitingen. Online én print. Succes gegarandeerd in het bereiken, informeren en motiveren van jouw doelgroep.

Focus op tekstschrijven in de Bollenstreek

Sinds de oprichting van Beentjes Teksten in 2002 heb ik gewerkt voor mooie opdrachtgevers in de regio Bollenstreek en daarbuiten. Van bedrijven in de automotive tot instanties in de gezondheidszorg en alles daar tussenin. Ik ben lid van de Ondernemersvereniging Duin- en Bollenstreek (ONDB). Vanuit mijn ruime ervaring bij deze en andere bedrijvenclubs voel ik me volledig op m’n gemak op alle niveaus. Van de ‘handjes’ tot de ‘hotemetoten’: mij krijg je niet zo snel gek.

Doelgericht tekstschrijven

In het huidige medialandschap is doelgericht schrijven momenteel de grootste uitdaging. Je wilt niet alleen zenden, maar juist worden gehoord. Met inhoud die opvalt, goed overkomt en blijft hangen. Als storyteller in hart en nieren probeer ik lezers echt te raken en te motiveren met onderscheidende teksten. Daarbij belicht ik graag de zakelijke én de menselijke kant. Ik vind de woorden die doel treffen. In de vorm van commerciële, redactionele of journalistieke teksten.

Sterke kanten

Als tekstschrijver voel ik me het meest op m’n plek zodra het concept staat. Ik ben de regelneef die hierna in actie komt en begrijpt wat er allemaal moet gebeuren. Iemand die het concept vertaalt naar pakkende content. Alleen, of in goede samenwerking met een team van fotografen, vormgevers, collega tekstschrijvers, online specialisten en drukkers. Ik werk graag in een team, zowel coördinerend als schrijvend. Wanneer de deadline aan de horizon opdoemt blijf ik ontspannen en daadkrachtig. Dan ben ik op m’n best!

Tekstschrijver en projectcoördinator Bollenstreek

Zelf een uitgave in elkaar zetten kost veel tijd en energie. Zeker als de productie naast je normale werk moet gebeuren. Je kunt mij inzetten voor complete projecten, waaronder tijdschriften, online campagnes, jubileumboeken of andere communicatie-uitingen. Als ervaren projectredacteur zorg ik dat alles past binnen het Grote Plan van je organisatie. Ik houd overzicht en sta garant voor de kwaliteit en de deadlines. Onder jouw supervisie uiteraard. Continuïteit gewaarborgd!

Tekstschrijver in de Bollenstreek voor een redelijke prijs

Voor tekstschrijven en projectcoördinatie hanteer ik een tarief van 75 euro per uur exclusief 21% btw. Deze prijs is geldig voor geheel 2023. Reizen en parkeren – indien nodig – worden separaat op de factuur in rekening gebracht.

Als je een goede tekstschrijver in de Bollenstreek nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Dan maken we er samen iets moois van!

06-50536767 | Alk 23, Noordwijk | marco@beentjesteksten.nl