BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatie
Op zoek naar een goede tekstschrijver in Leiden?

Hier ben ik..!

Mijn naam is Marco Beentjes, tekstschrijver en projectredacteur. Hoe kan ik je helpen? Met veel plezier assisteer ik organisaties in Leiden met het vinden van de juiste woorden voor allerlei uitingen. Online én print. Succes gegarandeerd in het bereiken, informeren en motiveren van jouw doelgroep.

Focus op tekstschrijven in Leiden

Sinds de oprichting van Beentjes Teksten in 2002 heb ik gewerkt voor mooie opdrachtgevers in de regio Leiden. Van bedrijven in de automotive tot instanties in de gezondheidszorg en alles daar tussenin. Ik ben actief lid van twee ondernemingsverenigingen in het Holland-Rijnland gebied, VOA en ONDB. Bij die eerste ben ik sinds jaar en dag hoofdredacteur van VOA Magazine. Vanuit mijn ruime ervaring bij deze bedrijvenclubs voel ik me volledig op m’n gemak op alle niveaus. Van de ‘handjes’ tot de ‘hotemetoten’: mij krijg je niet zo snel gek.

Doelgerichte teksten schrijven

In het huidige medialandschap is doelgericht schrijven momenteel de grootste uitdaging. Je wilt niet alleen zenden, maar juist worden gehoord. Met inhoud die opvalt, goed overkomt en blijft hangen. Als storyteller in hart en nieren probeer ik de lezers echt te raken en te motiveren met onderscheidende teksten. Daarbij belicht ik bij voorkeur de zakelijke én de menselijke kant. Ik vind woorden die doel treffen. In de vorm van sterke commerciële, redactionele of journalistieke teksten.

Mijn kracht

Als tekstschrijver voel ik me het meest op m’n plek wanneer het concept al staat. Ik ben de regelneef die hierna in actie springt en begrijpt wat er allemaal moet gebeuren. Iemand die het idee vertaalt in pakkende content. Alleen, of in goede samenwerking met een team van marketeers, fotografen, vormgevers, collega tekstschrijvers, online specialisten en drukkers. Ik werk graag in teamverband, zowel coördinerend als schrijvend. Wanneer de deadline dichterbij komt blijf ik ontspannen en daadkrachtig. Dan ben ik op m’n best!

Tekstschrijver en projectcoördinator Leiden

Zelf een uitgave realiseren kost veel tijd en energie. Zeker als de productie naast het normale werk moet gebeuren. Je kunt mij inzetten voor complete projecten, waaronder tijdschriften, online campagnes, jubileumboeken of andere communicatie-specials. Als ervaren projectredacteur zorg ik dat alles past binnen het Grote Plan van de organisatie. Ik houd overzicht en sta garant voor de kwaliteit en de deadlines. Onder jouw supervisie uiteraard. Continuïteit gewaarborgd!

Tekstschrijver in Leiden voor een schappelijke prijs

Voor tekstschrijven en projectcoördinatie hanteer ik een tarief van 75 euro per uur exclusief 21% btw. Deze prijs is geldig voor geheel 2023. Reis- en parkeerkosten worden separaat op de factuur in rekening gebracht.
Als je een goede tekstschrijver in Leiden nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Samen maken we er iets moois van! Ik kijk ernaar uit.

06-50536767 | marco@beentjesteksten.nl