BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatieOp zoek naar een tekstschrijver in Alphen aan den Rijn?


Zoek niet verder..!


 Ik ben Marco Beentjes, tekstschrijver en projectredacteur. Wat kan ik voor je doen? Met veel plezier help ik jouw organisatie met het vinden van de juiste woorden voor allerhande communicatie. Online én print. Succes gegarandeerd in het bereiken, informeren en motiveren van de doelgroep.

Focus op tekstschrijven in Alphen aan den Rijn

Sinds de oprichting van Beentjes Teksten in 2002 heb ik in opdracht gewerkt voor een indrukwekkend rijtje mooie opdrachtgevers in de regio Alphen aan den Rijn. Van automotive tot gezondheidszorg en van B2B tot retail. Eén van mijn eerste klanten was de Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA). Nog altijd ben ik hoofdredacteur van het VOA Magazine. Vanuit mijn ervaring voel ik me volledig op m’n gemak bij interviews op alle niveaus. Van de ‘handjes’ tot de ‘hotemetoten’: mij krijg je niet zo snel gek.

Doelgericht tekstschrijven

In het huidige medialandschap is doelgericht schrijven de grootste uitdaging. Je wilt niet alleen zenden, maar juist gehoord worden. Met inhoud die opvalt, goed overkomt en blijft hangen. Daarbij belicht ik graag de zakelijke én de menselijke kant. Als storyteller in hart en nieren probeer ik lezers echt te raken en motiveren met onderscheidende teksten. Ik vind woorden en zinnen die doel treffen. In de vorm van commerciële content, een professioneel artikel, een verrassend script, een mooie toespraak of pakkende website.

Tekstschrijver en projectcoördinator

Zelf een uitgave maken kost veel tijd en energie. Zeker als de productie naast je normale werk moet gebeuren. Je kunt mij inzetten voor complete projecten zoals tijdschriften, online campagnes, jubileumboeken of andere uitingen. Als ervaren projectredacteur zorg ik dat alles past binnen het Grote Plan van je organisatie. Ik houd overzicht en sta garant voor de kwaliteit en de deadlines. Onder jouw supervisie natuurlijk. Continuïteit gewaarborgd!

Sterke kanten

Als tekstschrijver voel ik me het meest op m’n plek als het concept staat. Ik ben de regelneef die hierna in actie komt en begrijpt wat er allemaal moet gebeuren. Iemand die het concept vertaalt naar pakkende content. Alleen, of in goede samenwerking met een team van fotografen, vormgevers, collega tekstschrijvers, drukkers en online specialisten. Ik werk graag in een team, zowel coördinerend als schrijvend. Zodra de deadline is vastgesteld schakel ik op en wordt alles geregeld.

Tekstschrijver in Alphen aan den Rijn voor een redelijke prijs

Je kunt mij inhuren op projectbasis of per uur. Voor tekstschrijven en projectcoördinatie hanteer ik een tarief van 75 euro per uur exclusief 21% btw. Deze prijs is geldig voor geheel 2023. Reizen en parkeren – indien nodig – worden separaat in rekening gebracht.


Als je een goede tekstschrijver in Alphen aan den Rijn nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Maken we er samen iets moois van. Ik kijk ernaar uit!

06-50536767 | Eikenlaan 20 Alphen aan den Rijn | marco@beentjesteksten.nl