BEENTJES  TEKSTEN

Freelance copywriting en redactiecoördinatieWie is Marco Beentjes?

Noem mij een tekstschrijver, copywriter of content writer en je komt aardig in de buurt. Verhalenverteller of story teller vind ik ook toepasselijke termen. Maar dan nog ben ik niet compleet. Ik treed  op als redactiecoördinator, ghost writer, (web) editor en redacteur, voor bedrijven in de Randstad.  Allemaal petten voor een tak van sport die draait om het overbrengen van een boodschap. Jouw boodschap.

Mijn klanten

Ik ben Marco Beentjes. Tekstschrijver van beroep en sinds 2002 zelfstandig. Met twee meter zeven lengte en maat 49 schoeisel zet ik mij met hele grote passen in voor klanten die hun boodschap voor het voetlicht willen brengen. Daar zitten ondernemers bij uit de automotive, zorgbedrijven en -instellingen en een vereniging van ondernemingen. Bovenal ben ik een generalist. Mijn geheim: ik vraag net zolang door tot ik het verhaal op een begrijpelijke manier kan overbrengen. Zonder overdreven jargon, maar met de nodige intelligentie.

Werkgebied

Mijn werk concentreert zich in de Randstad. Een praktische keuze uit tijdsoverweging, want ik woon in Noordwijk - in de Bollenstreek. Ik hou van persoonlijk contact en bouw graag een vertrouwensrelatie op met mijn klanten. Dat maakt het eindproduct beter en geeft me voldoening. Ik ben een team player en houd van samenwerken. Met klanten, vormgevers, internetbureaus, drukkers, en andere tekstschrijvers. Via dit brede netwerk ben ik ook in staat om projecten integraal voor klanten op te zetten. Tevens treed ik regelmatig op als gast-eindredacteur voor diverse communicatiebureaus.  Zolang er tekst in voorkomt ben ik helemaal in mijn element.

Persoonlijk kennismaken? Bel, e-mail of laat hier je gegevens achter. Ik kijk ernaar uit!