BEENTJES  TEKSTEN

Jouw eigen tekstschrijver voor een paar uur per week
Gun jouw bedrijf de aandacht die een goede tekstschrijver oplevert. Beentjes Teksten schrijft content voor gebruik in uiteenlopende media. Altijd helder, toegankelijk en van kwalitatief hoog niveau. Ik zoek de juiste woorden, schaaf ze bij en maak ze doeltreffend. Zodat de communicatie succesvoller wordt. En je zelf tijd vrijmaakt om je organisatie op hoofdlijnen te laten groeien.Je wilt gehoord worden. Met inhoud die opvalt, goed overkomt en blijft hangen. Ik vind de woorden die het meest doeltreffend zijn. In de vorm van een professioneel artikel of blog, een verrassend script, een mooie toespraak of pakkende website.

EINDREDACTIE
Een (online) magazine maken kan veel opleveren, maar kost wel tijd en energie. Zeker als het naast je normale werk moet. Als ervaren eindredacteur houd ik overzicht. Onder jouw beheer sta ik garant voor de kwaliteit en de deadlines.
Je hebt een idee voor een speciale uitgave, online of op papier. Maar hoe zet je dat om naar de realiteit? Leg het bij Beentjes Teksten neer en ik regel alles wat nodig is. In samenwerking met fotografen, vormgevers, online specialisten en drukkers.